Belediye Başkanımız Sayın Osman KILIÇ Ramazan Ayının Gelmesiyle ilgi Mesaj Yayınladı Mesajında

Sosyal hayatta huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı,şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.
Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar.
Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır.
İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini bulunduran Ramazan ayının Beldemize , Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce ALLAH tan niyaz ediyorum?

23 Nisan Ulusal EgemenlikBayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kutlu Olsun

Beldemiz Şehit Ufuk Baysan İlkokulunun Düzenlemiş Olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı programına katıldık büyük bir özveri ve coşkuyla gösterilerini sergileyen çocuklarımıza onları yetiştiren aileleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor bugünün çocukları yarının büyükleri sevgili çocuklarımıza böyle güzel bir bayram armağan eden Gazı Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını Bu Vatan Uğruna Canini Veren Şehitlerimizi Minnetle Anıyor bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Kutluyorum.

Başımız Sağ Olsun

Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman vatan evlatlarımız P.Er. Erhan Çiyapul, Murat Şahin, Şevket Çetin, Yener Kırıkcı’ya Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Ramazan Ayının Müjdecisi Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Düzce OSB Yönetim Kurulunun Belediye Başkanımıza Ziyaret...

Düzce Osb Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selim YİRMİBEŞOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Ziyareti

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Sayın Erol TÜRKYILMAZ'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.

Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim

Düzce Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Güler GÜNEŞ,e Yönetimine ve Akçakoca Eski Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YEMENİCİ ye Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim

S.S.Evsiz Depremzedeler Dayanışma Konut Yapı Kooperatifi Üyelerinin Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim

Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Temsilcisi, Hizmet-İş Sendikası Sakaraya Şube Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR'e Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim

Ak Parti Merkez Ilçe Başkanımız Sayın Hasan ŞENGÜLOĞLU ve Yönetimine Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Sayfa 1 / 71

• «