Belediyemiz 2018 yılı son Meclis Toplantısını gerçekleştirdik.

Değirmenbaşı Köyü Halkı’nın, 16 Aralık Pazar günü, Beldemize Mahalle olarak katılması için düzenlenen referandum sonucunda evet kararı çıkmıştır.

Referandum sonucunda, 2018 Yılı Son Meclis Toplantımızda Meclis Üyelerimizin oy birliği ile "Değirmenbaşı Mahallesi" olarak Beldemiz sınırlarına katılması kabul edilmiş olup, Beldemize ve Değirmenbaşı köyü Halkımı’za hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Beldemizde eskiyen çöp kovalarının yerine yenilerinin montajı yapıldı.

Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun

Toplum Yararına Çalıştırma Protokolü Imzalanmisitir.

Beyköy Belediye Başkanlığı Ile Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tarafından Toplum Yararına Çalıştırma Protokolü Imzalanmisitir.

2019 Yılı Toplu İş sözleşmesi imzalandı.

Beyköy Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya şube Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucunda 2019 Yılı Toplu İş sözleşmesi imzalandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Araç Flomuza Midi Ekskavator Ekledik

Araç Flomuza Midi Ekskavator Ekledik Türkiye Belediyeler Birliği Tarafından Belediyemize Midi Ekskavator Hibe Edilmiştir Beldemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Mehmet Akif İnan Hafız İHO Okul Müdürü Ve Öğretmenlerine Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ederim.

Mevlüd Kandiliniz Mübarek Olsun

2. OSB ziyaretimiz

Bugün 2. OSB ziyaretimiz ile yeni açılacak bağlantı yolları hakkında gerekli çalışmalarımızı yaptık.

Tem Otoyolu Düzce Gişeleri Açıldı

Tem Otoyolu Düzce Gişeleri Açıldı, Düzcemize Beldemize Ve Bölgemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Sayfa 1 / 69

• «